Uvjeti korištenja

Web stranice i svi materijali na njima vlasništvo su vlasnika web stranice, ukoliko to nije drugačije navedeno. 
Sadržaji objavljeni na Web stranici ne smiju se kopirati i objavljivati. Kopiranje i objava na drugim web stranicama moguća je isključivo uz pismeni pristanak vlasnika stranica pod uvjetom navođenja izvora informacija i autorskih prava.

OGRANIČENJA KORIŠTENJA I ODGOVORNOSTI
Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri. Nastojimo objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.
Informacije objavljene na Web stranici imaju informativni karakter te su osmišljene na korisniku Web stranice olakšaju naručivanje i kupovinu proizvoda i/ili usluga.
Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ovo isključuje svaku odgovornost vlasnika Web Stranice za bilo kakvu izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.
Vlasnik Web stranice zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica bez prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.
Vlasnik Web stranice nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog tehničkih razloga.
Ove web stranice mogu sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Vlasnik Web strancie ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika.

KORISNICI
Korisnik se obvezuje da ove web stranice neće koristiti za sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, povređuju prava i interese trećih osoba, unose i / ili distribuiraju bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware i sl.

ZAŠTITA, PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
Na stranici se nalazi kontakt forma u koje korisnik može unijeti podatke za kontakt.
Uneseni podaci se NE SPREMAJU u bazu podataka te se automatski šalju na unaprijed definirani email administrativne osobe zadužene za obradu zahtjeva. Podaci se čuvaju 6 mjeseci, ili do zahtjeva za brisanjem.
Web stranica sadrži mehanizam za naručivanje proizvoda i/ili usluga koja prikuplja osnovne informacije o korinsiku, te informacije potrebne za dostavu ili izdavanje ponude ili računa. Podaci se koriste isključivo za provođenje operacija potrebnih za naručivanje proizvoda i/ili usluga, te se ne koriste u druge svrhe.
Ovi podaci se čuvaju u bazi podataka te će biti obrisane na zahtjev korisnika.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Vlasnik Web stranice zadržava pravo izmjena ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.
Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeće Uvjete korištenja objavljene na Web stranici.

info@zlatarnakoci.hr
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija u okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.